Over ons

Gadgets & Games Webshop is een onderdeel van

Gadgets & Games Trading

We zijn begonnen in januari 2012 met onze webshop

www.gadgets-games.nl

maar al snel ontdekten we dat we iets verkeerd deden.
Mensen kwamen naar onze website voor gaming accessoires en in plaats daarvan zagen ze kleding op de eerste pagina, de bezoekers waren gedesoriënteerd en verlieten de website, dit kostte ons veel klanten die erg blij zouden zijn geweest met onze website, en dat is de reden waarom we na een maand al besloten op te splitsen. Dat was de dag waarop onze tweede website werd gelanceerd, We wilden ook in de naam van de nieuwe website iets met dubbele G, na veel denken hebben we besloten om het Gear & Goodies Webshop te noemen, omdat we veel kleding en uitrusting verkopen voor militairen, beveiligingsmedewerkers en politie, maar ook motorkleding en gewone kleding. Wij zijn officieel dealer voor Europa van Hartmann.

Doordat wij onze eigen productie hebben in textiel en lederwaren kunnen wij alle aangeboden kledingstukken indien gewenst speciaal voor u op maat maken.
Zoals u kunt zien, zijn we een zeer turbulent en innovatief bedrijf en we doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen.
Wij hopen dat u onze beide winkels erg leuk vindt en keer op keer terug zal komen.

Met vriendelijke groet
Kees Verwaal

Bedrijfsgegevens:
Gadgets & Games Trading
WWW.GADGETS-GAMES.NL
WWW.GEAR-GOODIES.NL
info@gadgets-games.nl
Gelderlandhaven 7-D
3433PG Nieuwegein
Nederland
Tel. (+31) 030-6064435 / (+31) 06-46105021

KvK 54395224
BTW nr. NL173804056B01